Foto Simona Constantin v2

EU, OM SI PROFESIONIST

Sunt Simona Constantin. Dacă ai întreba despre mine câteva persoane din jurul meu, ți-ar spune probabil că sunt un om energic, ordonat, curios, auto-motivat și…ocupat. Recunosc, nu aș putea să-i contrazic.

Am în grijă propria-mi viață, descopăr permanent provocările rolului de partener în cuplu, caut să fiu un ghid onest pentru drumurile copiilor mei, lucrez într-o organizație cu peste 800 de oameni în România, urmez cursurile asociatiilor profesionale de formare în psihoterapie în domeniile în care mă specializez, sunt implicată la rându-mi într-un proces intens de analiză personală cu propriul psihoterapeut, pentru a putea însoți pe drumul vieții oamenii care-mi calcă pragul cabinetului de psihoterapie.

Am si eu, ca tot omul, anumite crezuri, în minte și în suflet, funcție de care îmi trăiesc viața, personal și profesional: cred despre om că poate duce multe, indiferent că trebuie sau nu. Știu despre om că are capacitatea de a se ridica, pe propriile coate și de a-și continua drumul cu propriile resurse din traistă. In contextul potrivit, această putere personală poate fi descoperită și pusă la treabă. Cred despre om că el știe cel mai bine ce îl doare, când îl doare și că tot în ființa lui se află, undeva, și soluția.

Câteodată, pentru a descoperi această rezolvare, este nevoie sprijinul unui terapeut. Știu toate aceste lucruri din propria experiență, personală și profesională.

Parcurs profesional, pe scurt:

Am absolvit facultatea de Psihologie și am încheiat formarea profesională pentru obținerea atestatului de liberă practică în Psihoterapie și Consiliere Psihologică sub supervizare, din partea Colegiului Psihologilor din România.
Sunt membru al Colegiului Psihologilor din România si Consilier pentru Dezvoltare Personală certificat de Ministerul Muncii. Lucrez permanent cu specialiști în domeniu pentru analiza și dezvoltarea mea personală și îmi continui formarea profesională in institutiile de profil.

Am studiat și obținut diploma în Master Business Administration la CityUniversity Seattle, Statele Unite ale Americii. Sunt absolventă și a facultății de Drept și activez în acest domeniu, în sectorul privat, de peste 16 ani. Am studiat matematica la Colegiul Sfantul Sava, pianul la Colegiul George Enescu, pictez și modelez în lut atunci când găsesc răgaz.

Activez in cabinetul privat si la clinici de specialitate din Bucuresti, dar si online, pentru ca distanta sa nu conteze atunci cand este nevoie de ajutor! Scriu articole pe teme din sfera sanatatii psihice si a dezvoltarii personale pentru diverse publicatii de profil din Romania.

Ce mi-a oferit tot acest traseu? Mi-a dat înțelegerea unor realități sufletești interioare, mi-a menținut contactul cu realitatea exterioară în care trăim cu toții și mi-a revelat posibilități de a trăi cu cele două planuri sănătos și fericit.

Arii de interes

Provocari legate de stres, anxietate și depresie

Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala (work-life balance)

Echilibrul dintre rolul de parinte si cel de partener in cuplu

Comunicare si relationare la nivelul cuplului​, al raporturilor profesionale sau al relatiei parinte-copil

Provocari psihice in sarcina si perioada post-natala

Psiholog Simona Constantin

psihoplan@gmail.com

Telefon: 0726 622 356

Sunt Simona Constantin. Dacă ai întreba despre mine câteva persoane din jurul meu, ți-ar spune probabil că sunt un om energic, ordonat, curios, auto-motivat și…ocupat. Recunosc, nu aș putea să-i contrazic.
Facebook Psihoplan.ro
Bucuresti | Romania | 0726 622 356 | psihoplan@gmail.com